Informació general

A l’visitar el nostre lloc i / o comprar alguna cosa,  participes en el nostre “Servei” i acceptes els termes i condicions (“Termes de Servei”, “Termes”), inclosos tots els termes i condicions addicionals i les polítiques a què es fa referència en el present document i / o disponible a través d’hipervincles. Aquestes Condicions de Servei s’apliquen a tots els usuaris de el lloc, incloent sense limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants, i / o col·laboradors de contingut.
Si us plau, llegeix aquests Termes de Servei acuradament abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. A l’accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, estàs acceptant els Termes de Servei. Si no estàs d’acord amb tots els termes i condicions d’aquest acord, llavors no hauries d’accedir a la pàgina web o usar qualsevol dels serveis.
Qualsevol funció nova o eina que s’afegeixin a la botiga actual, també estan subjectes als Termes de Servei. Pots revisar la versió actualitzada dels Termes de Servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part dels Termes de Servei mitjançant la publicació d’actualitzacions i / o canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat mirar aquesta pàgina periòdicament per verificar canvis. El teu ús continu o l’accés a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

Secció 1 – Termes de la botiga en línia

A l’utilitzar aquest lloc, declares que tens la majoria d’edat en el teu estat o província de residència,  i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzeu aquest lloc.

No pot utilitzar els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat tampoc pot, en l’ús del servei, violar qualsevol llei en la vostra jurisdicció.

No has de transmetre cucs, virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva.

L’incompliment o violació de qualsevol d’aquests Termes donaran lloc a el cessament immediat dels seus Serveis.

Secció 2 – Condicions generals

Reservat el dret de rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Entens que el teu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferida sense xifrar i involucrar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se o adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de targetes de crèdit està sempre encriptada durant la transferència a través de les xarxes.

Estàs d’acord amb no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part de el Servei, ús de el Servei, o accés a l’servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense l’exprés permís per escrit de la nostra part.

Secció 3 – Exactitud, exhaustivitat i actualitat de la informació

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc és proveït només per a informació general i no ha de confiar en ella o utilitzar-se com l’única base per a la presa de decisions sense consultar, informació més precisa, completa o oportuna. Qualsevol dependència al matèria d’aquest lloc és sota el seu propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, no és necessàriament actual i és proveïda únicament per la teva referència. Reservat el dret de modificar els continguts d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim obligació d’actualitzar qualsevol informació al nostre lloc. Acceptes que és la teva responsabilitat de supervisar els canvis en el nostre lloc.

Secció 4 – Canvis al servei i preus

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvi sense avís.

Reservat el dret de modificar o discontinuar el Servei (o qualsevol part de l’contingut) en qualsevol moment sense avís previ.

No serem responsables davant teu o alguna tercera part per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o discontinuïtat del Servei.

Secció 5 – Productes o serveis

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través de la pàgina web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estar subjectes a devolució o canvi d’acord a la nostra política de devolució només.

Hem fet l’esforç de mostrar els colors i les imatges dels nostres productes, a la botiga, amb la major precisió de colors possible. No podem garantir que el monitor del teu ordinador mostri els colors de manera exacta.

Tots els productes són subjectes a disponibilitat. Les imatges dels banners són il·lustratives. Aquests legals cobreixen totes les publicacions fetes en tots els mitjans.

Totes les promocions no són acumulable amb altres promocions. Apliquen fins a esgotar existències i estan restringides a una per persona.

Reservat el dret, però no estem obligats, per limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret basats en cada cas. Reservat el dret de limitar les quantitats dels productes o serveis que oferim. Totes les descripcions de productes o preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, de manera discrecional. Reservat el dret de discontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de producte o servei fet en aquest lloc és nul on estigui prohibit.

No garantim que la qualitat dels productes, serveis, informació o un altre material comprat o obtingut per tu compleixi amb les teves expectatives, o que qualsevol error en el Servei serà corregit.

IREVIC es compromet a proporcionar els millors productes que compleixi amb els nostres estàndards de neteja, així com complir amb la més alta seguretat de la salut i els requisits reglamentaris aplicables relacionats. En el cas que algun dels nostres productes no compleixi amb els més alts estàndards, no ens fem responsables dels danys resultants i es retirarà el producte del nostre mercat immediatament.

Secció 6 – Exactitud de facturació i informació del compte

Reservat el dret de rebutjar qualsevol comanda que realitzi amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit, i / o comandes que utilitzen la mateixa facturació i / o direcció d’enviament.

Els preus poden variar sense previ avís a causa de factors externs: devaluacions monetàries, alteracions dràstiques en el tipus de canvi, entre d’altres.

En el cas que fem un canvi o cancelem una ordre, podem intentar notificar-li posant-nos en contacte via correu electrònic i / o adreça de facturació / número de telèfon proporcionat en el moment que es va fer comanda. Reservat el dret de limitar o prohibir les ordres que, al nostre parer, semblin fetes pels concessionaris, revenedors o distribuïdors.

Es compromet a proporcionar informació actual, completa i precisa del compte utilitzat per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Es compromet a actualitzar ràpidament el seu compte i altra informació, incloent la seva adreça de correu electrònic i números de targetes de crèdit i dates de venciment, perquè puguem completar les seves transaccions i contactar quan sigui necessari.

Per a més detalls, si us plau revisi la nostra Política de devolucions, a la secció 18 d’aquest document.

Secció 7 – Eines opcionals

És possible que et proporcionem accés a eines de tercers que no monitoritzem i sobre els que no tenim control ni entrada.

Reconeixes i acceptes que proporcionem accés a aquest tipus d’eines. No tindrem cap responsabilitat derivada de o relacionada amb l’ús d’eines proporcionades per terceres parts.

També és possible que, en el futur,  oferim nous serveis i / o característiques a través de la pàgina web (incloent-hi el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves característiques i / o serveis també estaran subjectes a aquests Termes de Servei.

Secció 8 – Enllaços de terceres parts

És cert contingut, productes i serveis disponibles via el nostre servei pot incloure material de terceres parts.

Enllaços de terceres parts en aquest lloc poden redireccionarse a llocs web de terceres parts que no estan afiliades amb nosaltres. No ens responsabilitzem d’examinar o avaluar el contingut o exactitud i no garantim ni tindrem cap obligació o responsabilitat per qualsevol material de tercers o llocs web, o serveis de tercers.

No ens fem responsables de qualsevol dany o danys relacionats amb l’adquisició o utilització de béns, serveis, recursos, continguts, o qualsevol altra transacció realitzades en connexió amb llocs web de tercers. Si us plau revisi acuradament les polítiques i pràctiques de tercers i asseguris d’entendre-ho abans de participar en qualsevol transacció. Queixes, reclams, inquietuds o preguntes pel que fa a productes de tercers han de ser dirigides a la tercera part.

Secció 9 – Què opinen els usuaris, captació i altres enviaments

Nosaltres podem, però no tenim obligació de, monitoritzar, editar o eliminar continguts que considerem sigui il·legítim, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o objectable o violi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o els Termes de Servei.

Accepte que els seus comentaris no violaràn els drets de terceres parts, incloent drets d’autor, marca, privacitat, personalitat o altre drets personal o de propietat. Així mateix, accepte que els seus comentaris no contenen material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, o contenen virus informàtics o un altre malware que pogués, d’alguna manera, afectar el funcionament de el Servei o de qualsevol lloc web relacionat. No pot utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, usar una altra identitat que no sigui legítima, o enganyar a terceres parts o a nosaltres pel que fa a l’origen dels seus comentaris. Vostè es l’únic responsable pels comentaris que fasi i la seva precisió. No ens fem responsables i no assumim cap obligació respecte als comentaris publicats per vostè o qualsevol tercer part.

Secció 10 – Informació personal

La seva presentació d’informació personal a través del lloc es regeix per la nostra Política de Privacitat. Pot veure la nostra Política de Privacitat

Secció 11 – Errors, inexactituds i omissions

De tant en tant pot haver informació al nostre lloc o al Servei que conté errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin estar relacionades amb les descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, despeses d’enviament del producte, el temps de trànsit i la disponibilitat. Reservat el dret de corregir els errors, inexactituds o omissions i de canviar o actualitzar la informació o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després que hagi enviat la seva comanda).

No assumim cap obligació d’actualitzar, corregir o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent sense limitació, la informació de preus, excepte quan sigui requerit per la llei.

Secció 12 – Usos prohibits

Es prohibeix l’ús de el lloc o el seu contingut: (a) per a cap propòsit il·legal; (B) per demanar-li a uns altres que realitzin o participin en actes il·lícits; (C) per violar qualsevol regulació, regles, lleis internacionals, federals, provincials o estatals, o ordenances locals; (D) per infringir o violar el dret de propietat intel·lectual nostre o de terceres parts; (E) per assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, desprestigiar, intimidar o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (F) per presentar informació falsa o enganyosa; (G) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que sigui o pugui ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs o Internet; (H) per recopilar o rastrejar informació personal d’altres; (I) per generar spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (J) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per interferir amb o burlar els elements de seguretat del servei. Reservat el dret de suspendre l’ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels ítems dels usos prohibits.

Secció 13 – Exclusió de garanties; limitació de responsabilitat

No garantim ni assegurem que l’ús del nostre servei serà ininterromput, puntual, segur o lliure d’errors.

No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l’ús del servei seran exactes o fiables.

Accepte que de tant en tant podem treure el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment sense previ avís.

Accepte expressament que l’ús de, o la possibilitat d’utilitzar, el servei és sota el seu propi risc. El servei i tots els productes  proporcionats a través del servei són (llevat del que expressament manifestat per nosaltres) proporcionats “tal qual” i “segons estigui disponible” per al seu ús, sense cap tipus de representació, garanties o condicions de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloses totes les garanties o condicions implícites de comercialització, qualitat comercialitzable, l’aptitud per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció.

En cap cas IREVIC, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, prestadors de serveis o llicenciants seran responsables per qualsevol dany, pèrdua, reclam, o danys directes, indirectes, punitius, especials o conseqüents de qualsevol tipus, incloent sense limitació, pèrdua de beneficis, pèrdua d’ingressos, pèrdua d’estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament, o qualsevol dany similar, ja sigui basat en contracte, greuge (incloent negligència), responsabilitat estricta o de una altra manera, com a conseqüència de l’ús de qualsevol dels serveis o productes adquirits mitjançant el servei, o per qualsevol altre reclam relacionat d’alguna manera amb l’ús del servei o qualsevol producte, incloent però no limitat, a qualsevol error o omissió en qualsevol contingut , o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultats de la utilització del servei o qualsevol contingut publicat, transmès, o que es posin a disposició a través del servei, fins i tot si s’avisa de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l’exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüencials o incidentals, en tals estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a la mesura màxima permesa per la llei.

Secció 14 – Indemnització

Accepte indemnitzar, defensar i mantenir indemne IREVIC, afiliats, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, concessionaris, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, de qualsevol reclam o demanda, incloent honoraris raonables d’ advocats, fets per qualsevol tercer a causa o com a resultat del seu incompliment de les Condicions de Servei o dels documents que incorporen com a referència, o la violació de qualsevol llei o dels drets d’un tercer.

Secció 15 – Divisibilitat

En el cas que es determini que qualsevol disposició d’aquestes Condicions de Servei sigui il·legal, nul·la o inexecutable, aquesta disposició serà, però, efectiva a obtenir la màxima mesura permesa per la llei aplicable, i la part no exigible es considerarà separada de aquests Termes de Servei, aquesta determinació no afectarà la validesa d’aplicabilitat de les altres disposicions restants.

Secció 16 – Rescissió

Les obligacions i responsabilitats de les parts que hagin incorregut amb anterioritat a la data de terminació sobreviuran a la terminació d’aquest acord a tots els efectes.

Aquestes Condicions de servei són efectius a menys que i fins que sigui acabat per vostè o nosaltres. Pot acabar aquests Termes de Servei en qualsevol moment per avisar-nos que ja no vols utilitzar els nostres serveis, o quan deixis d’usar el nostre lloc.

Si al nostre parer, falle, o se sospita que ha fallat, en el compliment de qualsevol terme o disposició d’aquestes Condicions de Servei, també podem acabar aquest acord en qualsevol moment sense previ avís, i seguiràs sent responsable de totes les sumes degudes fins la data d’acabament; i / o en conseqüència podem negar l’accés als nostres serveis.

Secció 17 – Acord complet

Aquestes Condicions del servei i les polítiques o regles d’operació publicades per nosaltres en aquest lloc o pel que fa a el servei constitueixen l’acord complet i l’entesa entre vostè i nosaltres i regeixen l’ús de el Servei i substitueix qualsevol acord, comunicacions i propostes anteriors o contemporànies , ja sigui oral o escrita, entre vostè i nosaltres (incloent, però no limitat a, qualsevol versió prèvia dels Termes de Servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació d’aquestes Condicions del servei no s’han d’interpretar en contra del grup de redacció.

Secció 18 – Política de devolucions

termini

Disposem d’un termini per a devolucions a partir de la data en què la paqueteria va lliurar la comanda al domicili indicat al realitzar la compra. Ha de notificarlaa devolució a través d’algun dels nostres canals d’atenció:

– A la nostra botiga, presentant la factura o tiquet.

– Sol·licitar la devolució dins el termini de devolució per correu electrònic.

condicions

Per ser elegible per a una devolució, l’article ha de:

– Estar sense fer servir i en les mateixes condicions en què ho va rebre. També ha d’estar en el seu embalatge original. – Hi ha diversos tipus de béns que estan exempts de ser retornats. Productes peribles com ara aliments, flors, diaris o revistes no poden ser retornats. Tampoc acceptem productes que són béns íntims o sanitaris, materials perillosos, o líquids o gasos inflamables.
Hi ha algunes situacions on només es poden garantir reemborsaments parcials:
– Qualsevol producte que no es trobi en la seva condició original, que estigui malmès o li faltin parts per raons alienes a nosaltres.

procediment

1. Devolució de diners (només s’aplica per a casos de garantia i llei de retracte): – Mitjançant transferència: es realitza aproximadament dins dels cinc dies hàbils següents de rebre el producte novament a la nostra botiga. – A través de reversió del pagament: quinze dies hàbils després de rebre el producte a la nostra tenda. Aquesta reversió corre per compte i ordre de la seva entitat bancària, qualsevol dubte ha de comunicar-se directament amb ells.  2. Canvi del producte (Subjecte a disponibilitat d’inventari en el moment del canvi). Només es podran realitzar canvis per productes amb valor igual o inferior a l’original i la diferència en cas d’aplicar-se  es lliurarà en un cupó per a una nova compra a la botiga online. En cas de no comptar amb disponibilitat pel canvi, es lliurarà el valor del producte (s) en un cupó per a una nova compra. 3. Cupó per fer una nova compra (Aquest cupó té validesa per sis mesos a partir de la data de creació).

Costos d’enviament

L’Usuari podrà retornar sense cap cost, qualsevol producte que presenti defectes de fàbrica. Els costos de transport i els altres que comporti una devolució per motius diferents a defectes de fàbrica seran coberts pel client.

Secció 19 – Llei

Per a la interpretació i compliment dels presents termes i condicions, les parts es sotmeten a la jurisdicció dels tribunals.

Secció 20 – Canvis en els termes de servei

Pots revisar la versió més actualitzada dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Reservat el dret, d’actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d’aquestes Condicions del servei mitjançant la publicació de les actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per verificar els canvis. L’ús continu de l’accés al nostre lloc web o el Servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes Condicions de servei implica l’acceptació d’aquests canvis.

Secció 21 – Informació de contacte

Preguntes sobre els Termes de Servei han de ser enviades a info@irevic.com.

Darrera actualització d’aquest document de termes i condicions: 27/11/2020