IREVIC, “la botiga de la bogeria o la genialitat”

Va obrir portes en maig del 2.014 sense tenir molt clar cap a on ens portaria aquest projecte.

Després dels anys aquí estem i poc a poc comencem a saber identificar-nos qui som....

Evidentment, som una BOTIGA... i per aquesta raó ens dediquem al comerç.... però .... de què?....

Be, en Irevic, podeu trobar encens, espelmes, sal de l’Himalaia, fades, follets, bols tibetans, bols de quars, entre altres cosetes però sobretot “PEDRETES”  com molts de vosaltres els nombreu.... als minerals o cristalls....

Tenim gran assortit de minerals, cristalls, més de 300 tipus diferents i amb qualsevol de les seves presentacions: en massiu, rodat, per teràpia, esfera, piràmides, ous, druses, geodes, penjolls, polseres, arracades entre d’altres.

Fins aquí parlaríem de Irevic, com a comerç, però que més és Irevic?

Irevic, és un espai amic, on tan pots venir a comprar, o sols a mirar i gaudir de la bellesa dels minerals, així com trobar un lloc on es pugui “petar” la xerradeta....

Des de Irevic enfoquem la vida des de l’energia, per nosaltres tot és energia, l’Univers, la Terra, els minerals, les plantes, els animals i nosaltres com éssers humans. Pensem que per viure amb harmonia i estabilitat, necessitem anar a buscar l’equilibri amb les pròpies energies nostres. I el més important de tot, reconèixer que tots tenim una essència, i que en el transcurs de la vida, anem adquirint creences des del nostre entorn, que en la majoria de nosaltres ens fan oblidar de “qui som”, de la nostra essència.... Amb l’energia que ens aporten els minerals “les pedretes” podem poc a poc apropar-nos més al nostre equilibri, si més no, ens poden ajudar a obrir els ulls i veure de cara el nostre entorn.

A part del que podem oferir des del comerç, sempre trobareu el nostre caliu i la nostra ajuda per començar aquest camí cap al nostre interior..... podem parlar de reequilibris energètics, flors de bach, registres akhàsics, entre altres cosetes.

Per què no passes a veuren’s?